Skip to content

Ehdottoman salainen organisaation esittely sivu

Huom.! Vain korkeimman turvaluokituksen saaneille agenteille. Jos olet joutunut näille sivuille vahingossa, odota, otamme sinuun yhteyttä henkilökohtaisesti.

John Byrnes

Koodinimi: —
Tunnetut henkilöllisyydet: John Byrnes
Asema: Patriot American Forcen kriisinhallintayksikön johtaja.
Synt.aika ja paikka: Salainen
Pituus: 170 cm
Paino: 69 kg
Hiukset: Vaaleat, kammattu taakse.
Erikoiskyvyt: Ei tiedossa.
Erikoisvarustus: —

John Byrnesin tausta on suurimmaksi osaksi salaista. On kuitenkin yleisesti tiedossa, että noin kolme vuotta sen jälkeen, kun Byrnes hylättiin PAF:n agenttikoulutuksen pääsykokeissa, hänet nimitettiin erikoisagenttien osaston johtajaksi. Yksityiskohdat ovat hämärän peitossa. Byrnesin tiedetään olevan vahvasti kofeiiniin addiktoitunut, eikä hän ilmeisesti nuku juuri lainkaan.

Komentaja Ironfrisbee

Koodinimi: Komentaja Ironfrisbee
Tunnetut henkilöllisyydet: Harlan Davidsen
Asema: Patriot American Forcen erikoisagenttien kenttäesimies.
Synt.aika ja paikka: 60-luvulla New Yorkin juutalaiskortteleissa.
Pituus: 202 cm
Paino: 104 kg
Hiukset: Suorat, vaaleat olkapäille ulottuvat.
Erikoiskyvyt: Steroideilla vahvistettu lihasvoima, nopeus ja ketteryys. Nopeutta ja ketterryytä tosin ei huomaa raskaan panssaripuvun takia.
Erikoisvarustus: Nanoboteilla varustettu itsekorjautuva suojakilpi, panssaripuku, erikoisajoneuvot.
Tavallisvarustus: 2 x konepistoolit, patukka, käsiraudat, kyynelkaasukranaatteja, sirpalekranaatteja

Juutalaiskorttelin köyhyydessä kasvanut Harlan pääsi yllättäen osallistumaan PAF:n uuden lihaskasvuseerumin koeryhmään. Harlan itse kuvitteli sen johtuneen hänen toistuvista yrityksistään hakea valtion virkaan, mutta todellisuudessa kyseessä olikin hänen rikkaan ja vaikutusvaltaisen setänsä kultainen kädenpuristus. Harlanin setä kuitenkin kielsi kertomasta Harlanille, että pääsy ohjelmaan oli hänen, ei Harlanin ponnistelujen ansiota. Tästä johtuu Harlanin järkkymätön lojaalisuus ja patrioottisuus isänmaataan kohtaan. Hän on itse nähnyt tämän ihmemaan suomat mahdollisuudet, pääsihän hän itsekin köyhistä olosuhteista näinkin korkeaan asemaan vain omalla aktiivisuudellaan ja yritteliäisyydellään.

Kokeen ansiosta Harlan saikin itselleen huomattavat lihasvoimat sekä huomattavasti normaali-ihmisiä paremmat refleksit. Tehokkaalla koulutuksella hänestä tehtiinkin PAF:n agenttien kenttäjohtaja. Hänen vaikutusvaltaisella sedällään tosin epäillään olevan jotakin tekemistä tämänkin kanssa.

Kersantti Napalm

Koodinimi: Kersantti Napalm
Tunnetut henkilöllisyydet: Joe Alpman, ent. George (Yrjö) Alpman.
Asema: Patriot American Forcen erikoisagentti, ryhmänjohtaja.
Syntymäpaikka: Amerikan keskilännessä
Pituus: 194 cm
Paino: 116 kg
Hiukset: Tumma siili.
Erikoiskyvyt: Pyrotelekinesia, kyky hallita tulta. Napalm ei kykene itse luomaan palamisreaktiota, joten hänellä on aina mukanaan tulen tekemiseen tarvittavat välineet.
Erikoisvarustus: Kevlarpuku, suojalasit sekä hansikasliekinheittimet.

Nykyään Joe Alpmanina tunnetun henkilön lapsuus loppui, kun hallituksen kriisinhallintayksikkö (PAF) totesti hänen olevan mutantti ja otti hänet huostaansa kouluttaakseen hänet hallitsemaan muutoin vaarallisia pyrotelekineettisiä kykyjään, ja tehdäkseen hänestä erikoisagentin hallituksen vaarallisimpiin tehtäviin.
Alpmanille tehtiin nuorella iällä vaikea aivoleikkaus, jonka ansiosta hän kykeni kontrolloimaan kykyään. Leikkauksessa hänen hermostonsa vaurioitui ja hän menetti kipuaistinsa. Osittain tämän ansiosta hänen kunto-ohjelmastaan voitiin tehdä niin vaativa, että hän on fyysiseltä suorituskyvyltään jatkuvasti kolmekymppisen huippu-urheilijan tasolla. Lisäksi Alpmanille, kuten kaikille muillekin PAF:n agenteille, annettiin vaarattomaksi (tai ainakin hyvin vähäisessä määrin haitalliseksi) todettua kasvuhormonia koulutuksensa aikana.

Alpman varustettiin hansikasliekinheittimillä ja panssaripuvulla, ja hänelle luotiin uusi henkilöllisyys, Kersantti Napalm. Hänelle luotiin myös uusi siviilihenkilöllisyys, George (nykyisin Joe) Alpman. Näin ollen hänen henkilöllisyytensä paljastuminen ei ole hänelle haitaksi kuten superagenteille yleensä. PAF:ssa Kersantti Napalmin toimenkuvaan kuuluvat kansainväliset ja kotimaan pelastus-, pidätys-, teloitus- ja jälkienhävittämistehtävät. Napalm on ollut tehtävillä myös Suomessa 1970-1980-luvuilla, koska hänen kotikylässään puhuttiin suomea ja intiaanikieliä englannin lisäksi.

Erikoisagentti Kaappi

Koodinimi: Erikoisagentti Kaappi
Tunnetut henkilöllisyydet: Allan Wagner
Asema: Patriot American Forcen erikoisagentti.
Synt.aika ja paikka: Ei tiedossa.
Pituus: 193 cm
Paino: 238 kg
Hiukset: Tummat, kiharat.
Erikoiskyvyt: Moninkertaistuneen, tehostetun lihasmassan ansiosta Wagner jaksaa nostaa noin 1100 kg. Lihasmassa on niin tiivis, että se pysäyttää kiväärikaliberiset luodit.
Erikoisvarustus: Erikoisagentin perusvarustus, mm. antihypnoosilasit.

Kovalla työllään ja antaumuksella Allan Wagner pääsi töihin hallituksen kriisinhallintayksikköön. Koulutuskautensa jälkeen hän vietti pitkän aikaa soluttautuneena meksikolaiseen terroristiliigaan. Hän sopi latinoulkonäkönsä puolesta hyvin tehtävään, mutta jäi lopulta kuitenkin kiinni luovuttaessaan tietoja työnantajalleen. Toipuessaan lähes kuolettavista pahoinpitelyvammoistaan hänelle tarjottiin tilaisuutta olla PAF:n uuden S2-seerumin koekäyttäjä. Wagner suostui, ja seerumi nopeuttikin hänen toipumistaan huomattavasti, mutta annos ilmeisesti oli liian suuri, koska Wagnerin lihaskasvu ylitti odotetut raja-arvot. Ennen 89-kiloinen Wagner kasvoi lyhyessä ajassa yli 200-kiloiseksi jätiksi. Lihakset kasvoivat niin paljon, että seerumin nopeutta ja ketteryyttä kasvattava vaikutus jäi ylikasvaneen lihasmassan jalkoihin. Wagner kuitenkin ylennettiin erikoisagentiksi, ja hänelle annettiin kykyjään vastaavia uusia ja haastavia tehtäviä.

Erikoisagentti Käsittelijä

Koodinimi: Erikoisagentti Käsittelijä
Tunnetut henkilöllisyydet: Joel Shuster
Asema: Patriot American Forcen erikoisagentti.
Synt.aika ja paikka: Ei tiedossa.
Pituus: 188 cm
Paino: 88 kg ilman proteesia, käsiproteesilla 122 kg. (Irrotettunakin kyberneettisiä implantteja ja osia jää Shusterin kehoon.)
Hiukset: Mustat, kiharat.
Erikoiskyvyt: —
Erikoisvarustus: Sarjatuliaseeksi muuntuvalla oikean käden proteesillaan Käsittelijä pystyy ampumaan 12:ta erilaista perinteistä ammustyyppiä, lisäksi neljää erilaista paineilma-ammusta. Proteesi on käsimoodissa huomattavasti tavallista kättä vahvempi. Käden lisäksi Käsittelijälle on asennettu aivoihin istute, joka muuttaa hermoimpulsseja kättä ohjaileviksi binäärikomennoiksi. Periaatteessa Käsittelijä voi olla myös yhteydessä erilaisiin tietojärjestelmiin implanttinsa kautta.

Shuster oli ensimmäinen tummaihoinen jonka 70-luvun alussa onnistui päästä kovalla yrittämisellä Patriot American Forcen agentiksi. Värinsä takia hänellä oli kuitenkin vaikeuksia nousta arvossa vanhakantaisessa organisaatiossa, huolimatta siitä, että Shuster osoitti olevansa oikea mies tällä vaarallisella alalla. Rutiininomaisella ninjanetsintätehtävällä Shusterin ja muiden agenttien mukana ollut erikoisagenttiharjoittelijamutantti koodinimeltään Karju, villiintyi. Kaksi agenttia menetti henkensä ja Shusterin menetti oikean kätensä. Toipuessaan Shusterille tarjottiin mahdollisuutta ottaa irronneen raajansa tilalle kokeellinen kyberneettinen käsi, joka tarvittaessa on muunnettavissa sarjatuliaseeksi. Shuster suostui, ja hänet ylennettiin erikoisagentiksi, koodinimellä ’Käsittelijä’. Shuster kannattaisi ajatusta toisenkin tummaihoisen kelpuuttamisesta PAF:n.

Korpraali Karju

Koodinimi: Korpraali Karju
Tunnetut henkilöllisyydet: Gary Simons
Asema: Patriot American Forcen erikoisagentti, ryhmän nimellinen varajohtaja ilman operatiivista esimiesasemaa.
Synt.aika ja paikka: Ei tiedossa, vanhemmat pyrkineet salaamaan tiedon syntymästä
Pituus: 183 cm suorana seistessään. Ei yleensä seiso suorassa.
Paino: 99 kg
Hiukset: Vaaleanruskeat, epäsiistit olkapäille ulottuvat. Lisäksi runsas karvoitus joka puolella kehoa.
Erikoiskyvyt: Karjun kuulo-, näkö,- haju-, ja makuaistit ovat eläimellisen tarkat. Karjulla on raateluhampaat sekä terävät kynnet kaikissa raajoissa. Hän on myös hyvin nopea ja voimakas. Paranemista säätelevän aivolisäkkeen takia hän paranee normaaleissa olosuhteissa poikkeuksellisen nopeasti. Karvoituksen ansiosta sietää hyvin kylmää.
Erikoisvarustus: Antihypnoosilasit, tutkapanta, kevlar-asuste.

PAF:n tehdessä seurantaa perheistä joilla oli havaittu poikkeuksellinen geneettinen rakenne, syntyi lapsi, joka jo pienenä osoitti taipumuksia lykantropiaan. Lapsi alkoikin olla vaaraksi ympäristölleen ja jopa vanhemmilleen varttuessaan saalistusikään. Garyksi kastettu lapsi otettiin pikaisesti valtion holhoukseen, ja aloitettiin koulutus, jonka tarkoituksena oli opettaa häntä käyttämään kykyjään oikealla tavalla, ”oikeaan tarkoitukseen”.
Koodinimellä ”Karju” -tunnetusta agentista kehittyikin osaava jäljittäjä, joka oppi nopeasti löytämään jopa taitavina harhauttajina tunnettuja ninjoja. Karju ylennettiinkin ansioistaan korpraaliksi, mutta pian tämän jälkeen sattunut kontrolloimaton villiintyminen tavanomaisen ninjanetsintätehtävän aikana, jonka seurauksena kaksi agenttia kuoli ja yksi loukkaantui lievästi, aiheutti Karjulle 12 vuoden vankeustuomion. Tuomionsa ajan Karju on virkavapaalla erikoisagentin tehtävistään.

Erikoisagenttiharjoittelija Francis Miller

Koodinimi: —–
Tunnetut henkilöllisyydet: Francis Miller
Asema: Patriot American Forcen erikoisagentti, harjoittelussa
Synt.aika ja paikka: Ei tiedossa.
Pituus: 183 cm
Paino: Ei tiedossa.
Hiukset: Pitkät, vaaleat
Erikoiskyvyt: Ninjakoulutus: vakoilu,salamurhat, tunkeutuminen, naamioituminen, lähitaistelu
Erikoisvarustus: Ninja-aseistus: heittotähdet, miekka, posahduspommeja sekä köysi, lisäksi tavallinen erikoisagentin aseistus moderneilla tuliaseilla.

Musta Aurinko-ninjajärjestöstä värvätty loikkari.

Katso esittely ninjoista.