Skip to content

Cemetra, elävä hautausmaa

Cemetra, elävä hautausmaa
Tunnetut henkilöllisyydet: Cemetra
Asema: Yhdysvaltain maaperää, entinen hautausmaa jolle haudattiin vuoden 1983 epäonnistuneen supersankaricrossoverin ruumiit
Synt.aika ja paikka: 1983 lopulla, Staten Islandin hautausmaa
Pituus: vaihtelee
Paino: mahdoton mitata käytettävissä olevila instrumenteilla
Hiukset: ei ole
Erikoiskyvyt: hautausmaaksi Cemetra on poikkeuksellisen liikkuva ja aggressiivinen. On mahdollista että sillä on käytettävissään ainakin osa hautausmaalle haudattujen supervoimaisten henkilöiden kyvyistä. Ainakin se on fyysisesti vahva, lähes luodinkestävä ja regeneroituu.

Cemetraan liittyvät PAF-raportit ovat vielä toistaiseksi salaisia. Ilmeisesti runsaasti kuolonuhreja aiheuttaneen supersankaricrossoverin jälkeen Staten Islandin hautausmaalle haudattiin lukuisia supersankareita ja varakkaita superrikollisia. Ilmeisesti tuntemattomalla taholla on ollut tarkoitus herättää näitä hahmoja eloon ja ottaa nämä kontrolliinsa. Tekijä ei kuitenkaan ollut vaivautunut herättämään yksittäisiä hahmoja kerrallaan, vaan hautausmaalle on kylvetty summamutikassa ylettömiä määriä re-animoivaa ainetta. Tämä on aiheuttanut sen, että iso osa koko hautausmaasta kivineen ja aitoineen on re-animoitunut. Cemetra on aiheuttanut useita iskuja asutuille alueille.Sen hyökkäykset on yleensä saatu torjuttua ja se on karkoitettu New Yorkin takaisiin autiomaihiin.
Cemetran henkiinherättäjäksi epäillään haitilaista Diamon Mansonin kulttia, mutta tiettävästi kukaan ei ole ilmoittautunut iskun tekijäksi.

Cemetra ei ole esiintynyt aiemmissa tarinoissa.