Skip to content

Rakkaustarinan käsikirjoitus

(Kersantti Napalm: Barracuda, ei otsikkoa sivulla 1)

Sivu 1 Ruutu 1,( Napalm seisoo New Yorkissa, taistelun savu leijailee) TXT 1: Ihmiset eivät kaipaa meitä. Ei ennenkuin möröt pimeästä yöstä kolkuttavat ovelle. TXT 2: Sitten me kolkutamme takaisin.

Sivu 2 Ruutu 1 (Napalmin jalka, maassa hylsyjä, puukko, kranaatti ja lehti Otsikolla KUKA ON TERRORISTI BARRACUDA?, väliotsikoissa Kennedy, Martin Luther King ja Pariisi?

Sivu 3 Ruutu 1 (Napalm seisoo savuavassa talon rauniossa) TXT1 Vuosien etsintä. Kuolleita joka mantereella. Myös antarktiksella. Tämän päivän iskuissa l ähes sata kuollutta…
Ruutu 2 Agentin kupla, puhuu isoon käsiradioon -…eikä Barracudan ruumista ole löydetty! Varoittakaa ensihoitajia!
TXT 2 Aamulla New Yorkin väkiluku oli 7 894 950 ihmistä

Sivu 4 Ruutu 1 Barracuda ammuskelee M-16 ja Mauser käsissä. TXT1 Illalla väkiluku oli enää 7 894 903. Jos syntyvyyttä ja luonnollista poistumaa ei lasketa.
Ruutu 2 Bensarekka räjähtää : TXT2: Vuosikymmenien aikana Barracuda on vuoroin iskenyt ja pakoillut lakia.
Ruutu 3 PAF toimistolla räjähtää TXT3 Tänään hän suuntasi iskunsa erityisesti Patriot American Forcea kohtaan.

Sivu 5 Ruutu 1 TXT1 Vetyzeppeliini-isku tappoi jo aamulla yli 30 ihmistä.
Ruutu 2 TXT Ydinpommiuhka oli lähellä onnistua, mutta pommi löytyi ja saatiin purettua.

Sivu 6 Ruutu 1 (Barracuda tähtää kiikarikiväärillä John Byrnesiä, joka on PAF:n ikkunassa.) TXT 1 Tämän päivän kuolleiden joukossa olisi myös PAF:n toimistopäällikkö, ellei ikkunoita olisi panssarilasitettu.
Ruutu 2 (Korpraali Karju on vetelänä lattialla, luut taipuvat) Korpraali Karju ei ollut yhtä onnekas, vaikka elää vielä. Tuntemattoman myrkyn pistoksella Karjun luut muuttuivat velliksi. Testasiko Barracuda siis myrkkyä ainoaan parantumisvoimaiseen agenttiimme?

Sivu 7 Ruutu 1 (Napalm seisoo savuavassa talon rauniossa, etualalla Käsittelijä, samaa kuvaa voisi käyttää) TXT: Sitä emme pääse tänäänkään Barracudalta kysymään, sillä ruumista ei löydy. Ei löytynyt viime vuonna, eikä viime vuosikymmenellä. Ja miksi?
Ruutu 2 (Käsittelijä katsoo käsiään) Kaikki nämä vuosien päänsäryt, flashbackit ja muistikatkot… ainoa selitys on, että minä olen… Barracuda!

Sivu 8 Ruutu 1 Agentti Falk raunioilla löytää ruumiin: Täällä!
Ruutu2 (pahoin runneltu naamioitu ruumis raunioissa) Varovasti, se on Barracuda!

Ruutu 3 (Käsittelijä katsoo käsiään) TXT:Mitä hittoa minä teen täällä? Olin kotona siivoamassa ja oli aamu???

Sivu 9 Ruutu 1 (Napalm ja coroner ruumishuoneella) Coroner: Ruumis on valkoihoinen mies, 185 cm, 92 kiloa, roteva. Ikää hankala määritellä. Mutta on varmuudella kuollut.

Sivu 10 Ruutu 1(kallon röntgen kuva) Kallon, hampaiden ja kaulan vanhat ja parantuneet vammat viittaavat vuosikymmeniä jatkuneeseen väkivaltaan. Lisäksi uusia vammoja, jotka eivät ole aiheuttaneet kohdehenkilön kuolemaa.
Ruutu 2 (käden röntgen) Käsissä on myös uusia ja vanhoja murtumia. Ruston kasvu rystysissä, sääriluissa ja korvissa viittaa kovaan lähitaistelukoulutukseen.
Ruutu 3 (coroner esittelee koeputkea ja forensic examiner saapuu paperien kanssa) -Verinäyte sisältää huiman määrän pervitiiniä, hormooneja ja kipulääkkeitä. Kuin taistelulääkitys jota joukkomme käyttivät vielä joitakin vuosia sitten. Myös lukuisia jäämiä yleisistä ja melko tuntemattomista myrkyistä. FE: Näillä indiisioilla voimme käydä vainajan viime hetket läpi.

Sivu 11 Ruutu 1(Jalkineenjälki) -Kohdehenkilön jalassa olleen kengän koko 45. Tunnistettuja jälkiä löydetty 39 eri murhapaikan välittömästä läheisyydestä.
Ruutu 2 (B potkaisee Napalmia rintaan) TXT2 Täsmää myös rintakehästäsi otettuun jälkeen.
Ruutu 3 ( Napalm nappaa rynkyn ja lyö oikean suoran, kuvan taustalle voisi imuroida aseen purkukaavion )Kohdehenkilön hallusta kiinnioton yhteydessä otettu M-16 rynnäkkökivääri. Tunnisteet syövytetty. Rihlauskuvio yhdistetään 14 eri ampumatapaukseen. Ammuksia jäljellä 22 kpl.

Sivu 12 Ruutu 1 (Barracuda lyö suoran Napalmia leukaan, ei näytä sattuvan). TXT1 Kohdehenkilön oikean käden rystyluu murtunut. Täsmää kiinniottoraporttiin, jonka mukaan huitoi käsillä ja jaloilla, jouduttiin ottamaan hallintaotteeseen.
Ruutu 2 (Napalm kuristaa takaa Barracudaa samalla kun irroittaa sivuleikkureilla räjähdeliivin johtoja, sähköä ilmassa) TXT1: Kohdehenkilön hallusta löydetty 12 kiloa C4 muoviräjähdettä ja korkeajännitevarmistettu sytytysjärjestelmä, purettu paikanpäällä.
TXT2 Kohdehenkilöllä symmetriset kuristusjäljet kaulalla, sähköpurkauksen aiheuttamia palovammoja. Täsmää kiinniottoraporttiin.

Sivu 13 Ruutu 1 ( Napalm katkaisee Barracudan käden olkapäätä vasten, ase laukeaa) Kohdehenkilön hallusta kiinnioton yhteydessä otettu pistooli 7,63 cal. Rihlauskuvio täsmää 5 eri ampumatapaukseen. Ammuksia jäljellä 2. Kohdehenkilön kyynärnivelen yliojennus täsmää kiinniottoraporttiin.
Ruutu 2 (Napalm heittää B:n läpi lasista) Kohdehenkilön varusteista ja haavoista löydetty lasin jäämä vastaa kiinniottopaikan korealaisen pesulan ikkunan turvalasiin. Hyvin yleinen lasityyppi. Kohdehenkilön haavat pään ja ylävartalon alueella vastaavat kiinniottoraporttiin.

Sivu 14 Ruutu 1 (todistepussissa kranaatin sokka) TXT 1: Kiinalaisen käsikranaatin sokka. Hyvin yleinen salakuljetettuna länsimaissa, myös terroristeilla. Kohdehenkilön vasemmasta etusormesta.
Ruutu 2 ( Barracuda heittämässä kranaattia, käsi muljahtaa yli) TXT2: Todennäköisesti Kohdehenkilö on yrittänyt heittää kranaattia, mutta ei ole taisteluhuumeen ansiosta ymmärtänyt että käsi on poikki, ja kranaatti on pudonnut lähelle.
Ruutu 3 (Talo sortuu) TXT:Pudonnut kranaatti on sortanut talon kantavat rakenteet. Kohdehenkilön tärykalvojen puhkeaminen viittaa painevaikutukseen, sirpalevaikutus vähäinen. Etäisyys räjähdykseen alle 5 metriä, mahdollisesti ehtinyt suojautua.

Sivu 15 Ruutu 1 (Coroner lukee papereitaan) Kupla1 : Todettu primääri kuolinsyy: Positionaalinen asphyxia. Massiivinen verenvuoto ilman hoitoa olisi myös todennäköisesti aiheuttanut kuoleman lähimmän puolen tunnin aikana.
Ruutu 2 (Röntgenkuva kylkuluista ) Kupla 2: Sortuneen rakennuksen paino rusenti keuhkot kasaan. Kohdehenkilö ei ehtinyt hengittää savukaasuja tai pölyä. Lasinsirpaleita ja omien hampaiden kappaleita kyllä löydettiin keuhkoista. Vatsalaukun sisältö viittaa hintavaan ruokailuun. Gulassikeittoa, kaviaaria ja tartarpihviä.
Ruutu 3 (hammaskartta ja valokuva barettipäisestä miehestä) Kupla 3: DNA-testi on kesken. Hammaskartta muuten täsmää entiseen, jo kuolleena pidettyyn omaan mieheemme. Hän on Agentti Oranssi.

Sivu 16 Ruutu 1 (Poseerauskuva, vuoden 1961 Napalm & Agentti Oranssin kansi, maasta nousee zombikäsiä)

Sivu 17 Ruutu 1 ( Oranssi uhkaa aseella pientä vietnamilaistyttöä) Napalmin kupla: Anna olla. Eivät tiedä mitään elävistä kuolleista.
Oranssi: Nämä niitä esiin manaavat.
Ruutu 2 ( Ampuu) Lyijyä silmien väliin niin eivät vinosilmät hypi silmille!
Ruutu 3 Napalm lyö Oranssia.

Sivu 18 Ruutu 1 ( Napalm roikottaa Oranssia rinnuksista, taustalla metsästä hiipii valtavasti zombeja) Napalmin kupla: Tämäkin vielä.
Oranssi soopertaa: Mi-nä-hän sanoin, tyttö ne manasi!
Ruutu 2 Napalm katsoo olan yli zombeja, sanoo: Ei. Vaan laukauksen ääni.
Ruutu 3 Napalm katsoo kuinka Oranssi pötkii pakoon. TXT: Kaikki ne harjoitukset. Ensimmäinen tehtävä ja pakenee ammuttuaan siviilin.

Sivu 19 Ruutu 1 (Napalm hakkaa zombeja, taustalla zombit liekeissä, sumun/savun yli lentää PAF:n kopteri.)
Tuntikausia hansikoidut nyrkit löivät eläviä kuolleita takaisin sinne mistä ne olivat tulleet. Omia ja vihollisia yhtä kaikki.
TXT2 Ensimmäisen tunnin jälkeen liekinheitin hansikkaiden polttoaine oli loppu.
TXT3 Toisen tunnin jälkeen Napalm tiesi että ilma-iskua tai tykistökeskitystä ei tulisi avuksi. Jos hän jäisi eloon, Oranssin pelkuruus tulisi ilmi.
TXT Kolmannen tunnin jälkeen laskeutui pimeys.

Sivu 20 Ruutu 1 (Napalm kävelee sotilastukikohtaan viidakosta.) TXT: Yhdeksän tunnin päästä ne loppuivat ja Napalm kävelee pois.
Ruutu 2 (Vartiosotilaat ihmeissään) kupla: Kutsu lääkintämiehet!
Ruutu 3 (kaksi lääkintämiestä paikkaa Napalmin valtavia puremajälkiä) Mies 1: Hitto, varmaan kilon paloja puuttuu! EIkö ole vaaraa että mies muuttuu itsekin zombiksi?
Mies 2: Hölmö muuttuuko koiran purema ihminen koiraksi? Paikalliset noidat tekevät kasvien uutteesta myrkkyä jolla herättää vainajia!

Sivu 21 Ruutu 1 ( Oranssi on häkissä ja Napalm katselee kädet puuhkassa) Oranssi: Minulla on vastustuskyky kaikkiin maailman myrkkyihin. Testasin sitä säännöllisesti. Sitäkö sinä mietit että menin niistä lopulta sekaisin? Ammutte minut kuitenkin, joten miksi selittäisin teille mitään?
Ruutu 2 (Yötaivas) TXT: Sinä yönä Agentti Oranssi hirtti itsensä.

Sivu 22 Ruutu 1 (Jätetään pois se hirttokuva, eka ruutu on ihmettelevä Napalm jälleen nykyajassa) Kupla ruudun ulkopuolelta: DNA-testi tuli. Terroristivainaamme on todellakin meidän entinen agenttimme. Kuinka hän onkaan huijannut kuolemaa?
Jatkokupla: Tiesitkö muuten että agentti Oranssi on nyt töihin tulleen agentti D.C. Washingtonin isä?
Ruutu 2 (Washington sairasvuoteella) TXT: Washington? Se ruipelo joka loukkaantui rakennuksen sortuessa? TXT2 Epäilyttävää.

Sivu 23 Ruutu 1 ( Napalm Washingtonin sairasvuoteen luona) Washington: Luulin aina että isäni kuoli taistellessaan maamme puolesta kun olin vielä kohdussa.Toivoin aina että olisin tavannut hänet. Sinä tunsit hänet.
Ruutu 2 TXT Tiesitkö, on kolmenlaisia ihmisiä: Lampaita
Ruutu 3 TXT Ja susia jotka saalistavat lampaita
Ruutu 4 TXT Sekä lammaskoiria, jotka suojelevat lampaita.
Ruutu 5 (Napalm Washingtonin sairasvuoteen luona, takaa) Minun isäni olikin sitten susi. Toivottavasti en ole perinyt sitä ominaisuutta.
Napalmin TXT: Parempi että poika lepää päänsä selväksi.

Sivu 24 Ruutu 1 (Napalm uimassa kohti rakennnusta joka näyttää tekstille CUBA 1962, ei tekstejä, ei ääniefektejä koko aukeamalla)

Sivu 25 Ruutu 1 (Napalm kiipeää tiiliseinällä köydellä)
Ruutu 2 (Napalm on kiivennyt ikkunasta sisään ja valo tulee takaa)
Ruutu 3 (Käytävän kivilattian luukusta nousee Barracuda vaimennettu pistooli kädessään)
Ruutu 4 (Ampuu niskaan Napalmia, luoti osuu kauluksen korkeudelle)

Sivu 26 Ruutu 1 (Napalm pitelee niskan haavaa, kääntyy ja nappaa aseen Barracudalta) TXT: Tapasin Barracudan ensimmäistä kertaa Cuubassa. En osannut epäillä yhtään.
Ruutu 2 (Barracuda painaa hälytystä) TXT: Olit vain yksi kasvoton vihollinen.
Ruutu 3 (Häly soi ja Napalm lyö Barracudaa) Ja äänetön. Menikö se hirttyessä?

Sivu 27 Ruutu 1 (Parrakkaita kuubalaissotilaita rynkkyjen kanssa tulee) Kupla: Hälyytys vankityrmiltä!
Ruutu 2 (Lieskat lyövät metallioven sisään, tyrmässä roikkuu Cuba Libre, kapinallissupersankaritar) Sanoo: Minua… ette saa… puhumaan.

Sivu 28 Ruutu 1 (Napalm ampuu nappaamallaan pistoolilla kohti Cuba Libreä) Tsup Tsup!

Sivu 29 Ruutu 1 (Cuba Libren kahleet katkeavat osumista) kupla: Napalm, rakkaani!
Ruutu 2 (Napalm nappaa Cuban syliinsä) Cuba: Mutta missä Oranssi on? Napalm: Hän ei päässyt.

Sivu 30 Ruutu 1 (Sikojenlahden maihinnousu, CubaLibre johtaa Cuuban lipun kanssa sotilaita, taustalla laivoja)
Cuba: TXT 1: Teimme CIA:n tukemana maihinnousun Sikojenlahdelle lokakuussa. Siellä olisi tarvittu sinua ja Oranssiakin, mutta te olitte viidakossa.
Cuba: TXT 2: Moni luulee, että minun voimani on innoittaa sotureita, mutta se on vain luonnollista. Voimani on muuttaa sotaintoa energiasäteiksi.

Sivu 31 Ruutu 1 ( Cuba Libre ampuu lippusalkoaan käyttäen energiasäteitä, pommitus iskee joukkoihin.) Kuplissa: Aargh! Aiii! Aagh!
Ruutu 2 (Joukot alkavat antautua kun tappioita tulee) Cuba: Hei, ei ruveta antautumaan!
Ruutu 3 ( Cuban sauva hyytyy, kun joukot antautuvat) Cuba: Tämäkin…

Sivu 32 Ruutu 1 ( Pommitus osuu Cuba Libreen, lippu ja paita repeää, toinen tissi näkyy) Cuba: Aaagh!
Ruutu 2 (Neuvostokyborgit ampuivat) Kyborgi: Kyllä te tavallisille joukoille pärjäätte. Mutta nyt saitte vastaanne NEUVOSTOKYBORGIT!

Sivu 33 Ruutu 1 (Napalm kantaa Cuba Libreä, taustalla liekkejä) Cuba: Sitten Kyborgit raahasivat minut tänne, Guantanamoon.
Ruutu 2 (NL-ohjuksia) TXT: Matkalla näin kuitenkin mitä ne täällä olivat suojelemassa: Täällä on venäläisiä ohjuksia.
Ruutu 3 (Napalm lähikuvassa) Näytä missä.

Sivu 34 Ruutu 1 (Käytävässä taistelun jäljiltä tuhottuja kyborgeja, liekkejä, ehkä muutama tavallinen sotilaskin)
Napalmin TXT: Sinä päivänä tuhosin vielä Cuuban ohjustukikohdan.
Ruutu 2 ( Barracuda poistumassa palavasta tukikohdasta) Napalmin TXT: Harmi kun en tiennyt mikä riesa meille sinusta vuosiksi koittaisi.

Sivu 35 Ruutu 1 (Käsittelijä sairaalassa, hoidettavana olevan Karjun vuoteen vierellä. Karjun luut edelleen pehmeinä, tajuton, letkuissa)
TXT: 1979
TXT2 Käsittelijä: Olin ihan tavallinen agentti ennenkuin sinä tulit meille töihin.

Sivu 36 Ruutu 1 (Käsittelijä ennen käden menetystä, ampuu kahdella aseella vihollisagentteja, Karju höökii takaa)
TXT: Kaikki oli hyvin, olin cool.
Ruutu 2 (Käsittelijä ampuu, nostaa kätensä Karjun linjalle, hampaat jo todella lähellä…)
TXT: Okei, operaatio Diskohileessä cover paloi, mutta olisin selvinnyt ilman apujoukkoja.
Ruutu 3 (Käsittelijän oikea käsi irtoaa veriroiskeiden kera, Karju on jo vihollisen kimpussa, muitakin irtoraajoja lentää)
TXT: Olisin pärjännyt paremmin ilman sinua.

Sivu 37 Ruutu 1 ( Käsittelijällä on iso tyyny käsissään, Karju lepää) TXT: Haamusäryt ovat helvettiä. Lääkkeistä saa muistinmenetyskohtauksia.
TXT 2:Kukaan ei koskaan saisi tietää.
Ruutu 2 (Napalm on Käsittelijän takana.) Napalm: Mennään.
Ruutu 3 ( Käsittelijä korjaa tyynyä Karjun pään alle) Mennään vaan.

Sivu 38 Ruutu 1 ( Washington sairaalassa) Kupla: Jos isä oli Barracuda kaikki nämä vuodet.
Ruutu 2 (Lähikuva kasvoista) Kupla: Barracudan arveltiin ampuneen Kennedyäkin.
Ruutu 3 (Kennedy autoilee Dallasissa) TXT: Miten noloa.

Sivu 39 Ruutu 1 (Napalm paistaa makkaraa, Kanada katsoo) TXT :1969 Kanada: Otan osaa. Kennedy oli hieno mies. Loistava valtionpäämies.
Ruutu 2 ( Napalm) Niin. Eikä siinä vielä kaikki.
Ruutu 3 (Kanada) Oliko muitakin huonoja uutisia?
Ruutu 4 (Napalm kasvot) Cuba Libre ei halua enää nähdä minua.

Sivu 40 Ruutu 1 ( Napalm ja Cuba valotolpan alla Will Eisnermaisesti) Cuba: Joe, en kestä enää.
Ruutu 2 (Kasvot lähekkäin) Cuba: Lopulta meille kaikille käy niinkuin Oranssille.
Ruutu 3 (Suudelma)
Ruutu 4 (Napalm yksin valotolpan alla) TXT: Hyvästi. Älä etsi minua.

Sivu 41 Ruutu 1 ( John Byrnesin toimisto, D.C Washington tulee kipsattuna, paperita käsissään.)
DC: Johtaja, tiedän että isäni ei ollut Barracuda, voin todistaa sen.
Ruutu 2 ( Oranssin ja Barracudan filet) Isäni oli joutua teloitetuksi, mutta kuitenkin tappoi itsensä? Miksi?
Ruutu 3 ( Zombeja, liekkejä, PAF Vietnam tukikohta tuhoutuu) TXT: Lääkäri totesi kuoleman johtuneen niskan katkeamisesta, mutta ruumista ei tuotu kotimaahan. Se katosi seuraavana yönä monen muun ruumiin kanssa tukikohtaan tehdyn zombi-iskun aikana.

Sivu 42 Ruutu 1 ( Oranssi piikittää niskaansa) TXT: Isäni kyky oli kehittää vastustuskyky kaikkiin mahdollisiin myrkkyihin. Sydämen pysäyttävä myrkky lakkaisi pian vaikuttamasta, ja hän heräisi.
Ruutu 2 (Oranssi hirttäytyy)
TXT: Lääkäri toteaisi kuoleman johtuvan niskan murtumasta. Eräät hapot pehmentävät luut, vaikutelma on sama kuin niska olisi poikki. Niska parantuisi aikanaan, kun vastustuskyky kehittyisi.
Ruutu 3 (Karju vetelänä myrkytettynä. Sama kuva kuin s.6)
TXT: Karju sai samaa myrkkyä hieman enemmän Barracudan hyökkäyksien yhteydessä. Tätä voisi pitää jo vihjeenä. Mutta antoiko sitä oikea Barracuda, vai Barracudan ryhmään soluttautunut agentti?

Sivu 43 Ruutu 1 ( Oranssi, Cuba Libre ja Napalm kolmiodraamassa) TXT: Isällä oli ongelmia sopeutua organisaatioon. Siksi hänet lavastettiin petturiksi, jotta hän voisi soluttautua vihollisen joukkoihin. Vietnamin sodittiin lopulta tavallisilla joukoilla, ja superagentit siirrettiin muille rintamille.
Ruutu 2 ( Oranssi pitkässä takissa omalla haudallaan) TXT: Vihollisen joukkoon soluttautuminen ei onnistuisi puhtoisella maineella. Isäni ei ehkä tiennyt että äiti odotti. Ehkä hän ei olisi ryhtynyt vuosikymmenien soluttautumisoperaatioon jos olisi tiennyt.

Sivu 44 Ruutu 1 ( Oranssi epäilyttävässä seurassa tapaamassa Barracudaa) Tiedän että tämä kuullostaa erikoiselle, mutta teistä tuli PAF:n johtaja vasta Oranssin tapauksen jälkeen. Saattoi olla että edeltäjänne ei paljastanut asiaa. Soluttautujista tieto pidettiin hyvin pienessä piirissä. Kesti varmasti vuosia alamaailmassa päästä piireihin joista pääsi Barracudan kaltaisen terroristin lähipiiriin.
Ruutu 2 ( Washington juttelemassa Byrnesin kanssa) Byrnes: Oliko sinulla oikeitakin todisteita tälle arvelulle?

Sivu 45 Ruutu 1 ( Barracuda ajamassa tukkiin köytettyä Napalmia sirkkeliin, kuvassa voisi olla kätyreitäkin taustalla)
TXT: Barracuda on vuosia iskenyt PAF:ia vastaan. Jopa Napalm on ollut usein ansassa.
Ruutu 2 (Barracuda ajamassa laivaa, kätyreitä mukana Napalm keulaan kahlittuna) TXT: Kuinka hän olisi päässyt useita kertoja pakenemaan sadistisista ansoista ilman sisäpiirin apua.

Sivu 46 Ruutu 1 ( Barracuda nostaa pistoolin Oranssia kohti) TXT: Lopulta Barracuda alkoi epäillä.
Ruutu 2 ( Barracuda laittaa omaansa vastaavan naamion tuoliin sidotulle Oranssille) TXT: Ja hän päätti lavastaa soluttautuneen agentin.

Sivu 47 Ruutu 1 ( kiikarikuvaa: Napalm lyö Barracudaa, sama kuva kuin sivulla 11 )
Ruutu 2 ( kätyri lyö samalla tavalla tuoliin sidottua Oranssia, toinen ikkunassa kiikaroimassa) TXT: Viimeinen massiivinen isku New Yorkkiin, ja taistelun loputtua löydettäisiin hänen taistelussa vaurioitunut ruumiinsa.

Sivu 48 Ruutu 1 ( Kiikarikuva: Barracuda lyö Napalmia, kuva sivulta 12)
Ruutu 2 (Byrnes ihmeissään) Byrnes: Teoriasi edellyttäisi kaikkien vammojen identtistä aiheuttamista…
Ruutu 3 ( sidotun Oranssin rystysiin lyödään tiiliskivi rikki) DC: Se on käytännössä mahdollista, omat agenttimme ovat tehneet samoja toimia eräillä pimeillä operaatioilla.

Sivu 49 Ruutu 1 ( Sidotun Oranssin päähän lyödään ikkunalasi) Byrnes: …erittäin lyhyellä aikaikkunalla.
Ruutu 2 ( Oranssin sormeen pujotetaan kranaatin sokka) Byrnes: Pidän ajattelutavastasi. Tässä voisi olla perää.

Sivu 50 Ruutu 1 (rakennuksen räjähdys, sivulta 14) DC: Lopputaistelun rakennus sortui kokonaan, pelkän käsikranaatin vaikutuksesta? Erikoista
Ruutu 2 ( Kätyrit raahaavat Oranssia räjähtäneen talon takana, Barracuda tulee savun seasta) Kätyri: Kengät, pomo!
ByrnesTXT: Tutkinta päätteli kranaatin sattuneen tukirakenteiden kohdalle.

Sivu 51 Ruutu 1 (Washington ja Byrnes toimistossa)
Ruutu 2 ( Oranssi, Cuba Libre ja Napalm kolmiodraamassa, harmaasävytettynä kuin valokuva) TXT: Minulla on valokuvamuisti. En ikinä unohda yhtään näkemääni valokuvaa. Siksi huomasin että arkistoista on poistettu kaikki kuvat joissa isä, Napalm ja Cuba Libre esiintyvät.
Ruutu 3 (Oranssi kaivaa asetta esiin ja irvistää) Byrnes: Teoria pitää paikkansa ainakin siltä osin, että Oranssilla oli ongelmia sopeutua. Mutta etkö huomannut että yhtään Barracudaan viittaavaa iskua ei ole tehty ENNEN kuin Oranssi lavasti kuolemansa?

Sivu 52 Ruutu 1 ( pommiräjähdys Eiffel-tornilla) TXTByrnes: Jo ennen tätä päivää olimme yhdistäneet isäsi, ex-agentti Oranssin varmuudella ainakin kuuteen terrori-iskuun.
Ruutu 2 (Barracuda ammuskelee)
Ruutu 3 (Lentokone räjähtää)
Ruutu 4 (laiva räjähtää)
Ruutu 5 (Pisan tornin vieressä räjähtää)
Ruutu 6 (Afrikkalainen valtiomies saa osumaa)
Ruutu 7 (kiikaritähtäimessä Byrnesin toimistossa onkin lisäksi Cuba Libre) Mutta iskujen motiivi on ollut meillä tiedossa jo jonkin aikaa.

Sivu 53 Ruutu 1 ( Cuba pelmahtaa toimistoon, Washington hämmästyy)
DC: Cuba Libre?
Cuba: Minä hävitin ne valokuvat suutuspäissäni.
Ruutu 2 (Cuba tilittää DC:lle) Cuba: Oranssi sekosi ja alkoi mustasukkaisesti vainota minua ympäri maailman. Siinä ei muutama sivullinen painanut mitään.
Ruutu 3 (Napalm menossa ravintolaan)
TXT. DC: Tietääkö Napalm?
TXT: Cuba: Kerron, kun koko Barracudan verkosto on tuhottu.

Sivu 54 Ruutu 1 (Napalm Pakkasukon ravintolassa, tarjoilija kaivaa asetta) Pakkasukko: Mitä sitten jos tarjoilimme tälle herralle? Älkää ahdistelko meitä. Olen njykyään tavallinen venäläinen ravintoloitsija, joka on allerginen kuumuudjelle.
Ruutu 2 (Ravintola palaa, Napalm poistuu rauhallisesti)
TXT: Niinpä niin.

Sivu 55 Ruutu 1 (Byrnes puhelimessa) Byrnes, soita myöhemmin uudelleen!
Ruutu 2 ( Soittaja on Coroner) Coroner tässä, nyt on jo liian myöhäistä!
Ruutu 3 ( Yksi ruumis on karannut luukusta) Coroner: Se tuntematon aine ruumiin veressä oli zombiusseerumia. Se vaikuttaa vasta nyt kun Oranssi on kuollut eikä Oranssin myrkynsietokyky vaikuta!

Sivu 56 Ruutu 1 ( puhelimen johto katkaistaan käsin)
Ruutu 2 ( puhelu katkeaa, kauhistusilme) Coroner: Haloo, HALOO!
Ruutu 3 ( ruumishuoneen joka luukusta alkaa kuulua ja näkyä zombeja)

Sivu 57 Ruutu 1 (JB, Cuba ja DC ovat toimistossa kun yllätysvieras saapuu)
Ruutu 2 (ruumis, avausvälineitä kädessä haluaa Cuban) CCC-ChUU -BaaA!

Sivu 58 Ruutu 1 (Nyt vuorostaan Napalm saapuu yllättäen)
Ruutu 2 ( Napalm, ruumis ja Cuba kolmiodraamassa)
Cuba: Jos todella rakastit minua, olisit etsinyt minua vaikka maan ääristä.
Napalm: Sinä kielsit etsimästä. Mutta joku muu taisi etsiä.

Sivu 59 Ruutu 1 ( Käsittelijä havahtuu olevansa zombien saartama, käsi on konekiväärimuodossa, Coroner on pulassa)
Käsittelijä: Hei, me ollaan ruumishuoneella?
Coroner: Ammu raatoja!
Käsittelijä: Eikö ne ensin ammuta ja tuodaan vasta sitten tänne?

Sivu 60 Ruutu 1 ( Luoti osuu Oranssin ruumista päähän)
Ruutu 2 (Washington ase kädessään) Washington: Minun isäni kuoli taistellessaan tämän maan puolesta.

Primary Sidebar